Nyheter

2018-09-19

Ledigt jobb- Inköpsassistent

INKÖPSASSISTENT / KUNDLEVERANSANSVARIG

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du jämföra offerter från länder i olika valutor, granska avtal/priser, göra inköp och samordna importer. Här ingår även att ha koll på tullsatser och tulldeklarationer. Kontrollera avtal med olika transportbolag beroende på land, godkänna fraktfakturor och beräkna inrikes/import/export-frakter. Kontroll av både svenska och utländska fakturor. Du blir ansvarig för att det är korrekt valuta i datasystemet. Som inköpare måste man därför ha goda kunskaper i engelska samt kunna beräkna valutor, tullsatser, frakter och andra avgifter.

En annan del är kundleveransansvaret. Här ska du se till att kunder får sina bekräftelser och sina leveranser i tid. Här ingår det orderkontroller, arkivering och fakturering. Du hjälper även till med ordermottagning, med mycket siffror och tekniska specifikationer, så mycket goda kunskaper i svenska är ett krav. Du kommer söka paket och ha hand om ev reklamationer. Du kommer ha ständig kontakt med kunder, leverantörer och transportbolag både per mail och telefon.

Om Dig

Du ska vara flexibel och kunna rycka in där det behövs, som tex att packa på lagret, hjälpa kunder i butiken, se till att det finns packmaterial, åka till posten osv. Här är vi alla lagerarbetare, som en del av våra olika ordinarie arbetsuppgifter. Du ska kunna ta egna initiativ till att hjälpa till samt vara serviceinriktad. Du ska ha god helhetssyn, vara strukturerad och noggrann. Du måste vara samarbetsvillig och prestigelös för att passa in här.

Övrigt

Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav samt goda kunskaper i engelska. Att kunna göra beräkningar och förstå ekonomiska sammanhanget, från inköp till sälj, är också ett krav.
Körkort är meriterande.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden, eftersom vi ser positivt på en jämställd könsuppdelning på arbetsplatsen.

Arbetet avser heltid, kan dock godkänna deltid under en kortare period. Tillträde snarast.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår